Escape-Room:  "Time Machine"

Een 360 graden impressie:

micro:bit escape room "Time Machine" - Spherical Image - RICOH THETA

 

Een uniek avontuur

Om de bekendheid met micro:bit te vergroten heeft DevLab Academy een Escape-Room ontwikkeld die volledig op micro:bit gebaseerd is. De Escape-Room heeft een enorme aantrekkingskracht op zowel kinderen (leerlingen) als volwassenen (docenten, ouders en andere belangstellenden. Om te ontsnappen moeten opdrachten worden uitgevoerd met de micro:bit, zoals de micro:bit programmeren. Daarmee is het een welkome aanvulling op diverse evenementen waar de kennismaking met techniek op zijn plaats is.

Durf jij in een tijdreiscapsule te stappen en een kijkje te nemen in het verleden? Stap in en beleef een uniek avontuur.

Oeps..., de tijdreis-machine heeft een fout gemaakt, in plaats van een kijkje in het verleden ben je per ongeluk aanbeland in het jaar 2150. Maar geen nood, je kunt weer in je eigen tijd terecht komen als je de opdrachten in de capsule tot een goed einde brengt. Bij de opdrachten maak je gebruik van de micro:bit een modern klein micro-computertje. Als je alle opdrachten oplost binnen 10 minuten, mag je de tijdreiscapsule weer verlaten, en sta je weer met beide benen in 2017.

 

Er kunnen maximaal 4 mensen tegelijk in de escape room. De escape-room duurt ca. 10 minuten en we hebben 2-3 minuten tussendoor nodig om e.e.a. weer te resetten.

Voor meer informatie en de voorwaarden voor inzet van de Escape-Room "Time Machine", neem contact op met Stichting DevLab Academy.

IMG_0313 copy.jpg

image4 copy.jpg

De Escape-Room is mede mogelijk gemaakt door:

NXP, Philips, Deloitte, ICT-Group en JetNet

2018-09-30 12.09.30 enh.jpg _FOW0280a.jpg _FOW0297a.jpg